Castagne plaatst zich met Atalanta voor bekerfinale tegen andere Belgen

25 april 2019 23:46

Atalanta heeft donderdagavond de terugwedstrijd van de halve finale van de Italiaanse beker met 2-1 gewonnen van Fiorentina. De heenwedstrijd eindigde op 3-3.

Bij de thuisploeg stond Rode Duivel Timothy Castagne aan de aftrap, bij de bezoekers mocht Kevin Mirallas aan de partij beginnen.

Mirallas en co schoten het best aan de partij. Na amper drie minuten bracht Luis Muriel de bezoekers op voorsprong. Tien minuten later bracht Josip Ilicic de thuisploeg langszij.

De wedstrijd ging lange tijd goed op en neer. Atalanta had het meeste balbezit en na 69 minuten maakte Alejandro Gomes de klus af: 2-1 was meteen ook de eindstand.

In de finale neemt Atalanta het op tegen Lazio. De club van Silvio Proto en –de geblesseerde- Jordan Lukaku schakelde woensdag al AC Milan uit.