Weldra duidelijkheid omtrent de toekomst van Davino Verhulst? Lokeren wil hem houden, doelman heeft andere opties


Foto: © photonews 25 april 2019 13:58

De kans dat Lokeren volgend seizoen in 1A speelt, wordt met de dag groter. De degradant zit echter tussen wurmen en wringen om zijn spelerskern voor volgend seizoen samen te stellen. Graag willen ze door met enkele sterkhouders, waaronder hun eerste doelman.

Davino Verhulst zit in die situatie. De doelman kwam onder Glen De Boeck weer volop in beeld en speelde een sterk seizoenseinde. Nu het zo goed als zeker is dat De Boeck ook volgend seizoen blijft, wil hij graag Verhulst houden.

Lokeren heeft de boomlange goalie al een paar voorstellen gedaan, maar die werden telkens geweigerd. De club weet ook dat de jonge doelman Ortwin De Wolf straks zijn biezen wil pakken. En De Boeck heeft sowieso meer vertrouwen in Verhulst.

Intussen is het echter duidelijk dat het niet zo makkelijk zal worden om Verhulst te overtuigen aangezien hij schermt met enkele concrete aanbiedingen van 1A-clubs . Na de play-offs zullen er keuzes gemaakt moeten worden. Moet Lokeren weldra op zoek naar twee nieuwe doelmannen? Wordt vervolgd...

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.