Wouter Vrancken bekijkt het positief: "Misschien is de extra prikkel van buitenaf wel goed voor de bekerfinale"


Foto: © photonews 25 april 2019 10:29

KV Mechelen kent sinds dinsdag de vorderingen die het bondsparket eist voor de betrokkenheid in het matchfixingschandaal. Wouter Vrancken reageert.

"We wisten dat er iets naar buiten zou ­komen, maar bij mijn weten is er tot op heden niets beslist", zei Wouter Vrancken bij Gazet van Antwerpen. "Ik verschiet hier ook niet van. Je zou kunnen stellen dat er een soort van gewenning optreedt."

De spelers moesten het nieuws ook niet via de media vernemen. "Dieter Penninckx (hoofdaandeelhouder, nvdr.) heeft op de training van dinsdag in alle eerlijkheid op enkele vragen ­geantwoord. Daarmee was de kous af. Ik heb ook geen enkel spoor van ­ongerustheid opgemerkt."

Volgende week woensdag speelt KV Mechelen de bekerfinale en de dag daarvoor wordt de tijdslijn van de afhandeling van het hele dossier bekendgemaakt. Nier per se een slechte timing vindt Vrancken.

"Misschien was het wel goed dat we van ­buitenaf die extra prikkel kregen, want het baart me wel zorgen dat we al anderhalve maand geen match met inzet meer hebben gespeeld. Maar de mentaliteit zal geen probleem zijn, als ik zie hoe er vanuit verschillende hoeken weer extra op ons geschoten wordt", besloot de trainer van Malinwa.

Beker van België \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.