Anderlecht-target: "Ik houd van de manier waarop Ajax voetbalt"


Foto: © photonews 26 april 2019 11:13

Anderlecht wil zich deze zomer gevoelig versterken en heeft daarvoor een aantal spelers uit de Nederlandse competitie op het oog. Eén van hen verklaart nu echter zijn liefde voor Ajax.

Willem II verloor donderdagavond kansloos met 0-3 van PSV. Toch zit het seizoen er nog lang niet op voor de manschappen van Adrie Koster. Op 5 mei spelen ze namelijk de bekerfinale tegen Ajax.

Voor een bekerstunt rekent Willem II vooral op Alexander Isak. De huurling van Borussia Dortmund gelooft er ook in. “We moeten spelen om te winnne. Als we hen onder druk zetten, zal ik wel kansen krijgen”, vertelde hij tegenover Veronica Inside.

Zou Ajax geen goede ploeg zijn voor de Zweed? “Ik vind dat ze goed voetbal brengen en ik houd van de manier waarop ze spelen. Hun voetbal past bij mij. Maar nu spelen we tegen hen.”

Isak was dit seizoen al goed voor dertien doelpunten en vier assists in de Eredivisie. Anderlecht zou gecharmeerd zijn, maar het is nog maar de vraag of de jonge Zweed in zijn huidige vorm nog haalbaar is voor paars-wit.

Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ PSV \\ Ajax \\ Willem II
 
 
 
Reacties.