David Hubert: "OHL hoort op vele vlakken bij de top in België


Foto: © photonews 26 april 2019 14:31

Oud-Heverlee Leuven verzekerde zich op de voorlaatste speeldag van play-off 3 al van het behoud.  Toch wil David Hubert er op de slotspeeldag nog vol voor gaan.

“Iedereen wil het seizoen in schoonheid afsluiten”, begon Hubert zijn betoog op de clubsite. “Dat kun je uiteraard enkel als je wint. Op oefenstage in het Spaanse Algorfa hebben we een gezamenlijk doel vooropgesteld: play-off 3 winnen. We staan nu aan de leiding en die plaats moeten we ook behouden. Dat zijn we verplicht aan onze supporters.”

Volgens Hubert hoeven de fans vrijdag niet te vrezen voor een herhaling van het einde van vorig seizoen. Toen verloor OHL op de laatste speeldag in play-off 2 met forfaitcijfers van Moeskroen. “De focus lag op dat moment helemaal anders. Het is toch net iets minder evident om de focus vast te houden in PO 2. We mogen geen decompressie dulden en moeten bezig blijven met ons doel. Ik reken daarvoor op de fierheid en op de juiste mentaliteit van mijn medespelers.”

Hubert ziet de toekomst van OHL rooskleurig in: “Veel spelers vinden OHL een heel interessant project. Je zit hier als speler echt goed. Ik durf gerust zeggen dat we op vele vlakken bij de top horen in België. Er komen mooie tijden aan voor Leuven, daar ben ik van overtuigd.”

OH Leuven \\ Lommel SK
 
 
 
Reacties.