Pochettino weet vanwaar deze nederlaag komt: "Mijn spelers zijn vermoeid"

27 april 2019 20:09

Tottenham Hotspur verloor vanmiddag voor de eerste keer in hun nieuw stadion. Het werd 0-1 voor West Ham, dankzij een doelpunt van Antonio. Volgens Pochettino gaan ze nog serieus moeten strijden voor een plaatsje bij de eerste vier.

Dat vertelde de manager van Tottenham na de wedstrijd bij SkySports. "Er komen nog zware wedstrijden aan. De ploegen waar wij tegen moeten zijn nog fris en mijn spelers zijn vermoeid. Er zijn nog twee wedstrijden en we hopen dat we in de top vier kunnen eindigen."

Vooral de stress en de vermoeidheid spelen Tottenham parten. "We hebben al betere omstandigheden gehad. We zijn een competitief team en we zullen altijd met al onze energie spelen. Uiteraard ben ik wel teleurgesteld na deze wedstrijd."

Ajax

Veel tijd om te bekomen van deze nederlaag heeft Tottenham niet. Dinsdag wacht Ajax in de halve van de Champions League. "Ajax is een goede ploeg. Zij hebben dit weekend rust en gaan fris aan de match kunnen beginnen. Wij moeten nu deze match vergeten en gewoon doorgaan."

Nils Wens

Premier League \\ Tottenham \\ West Ham Utd
 
 
Reacties.