Dury laat zich uit over de toekomst van goudhaantjes Bongonda en Harbaoui bij Zulte Waregem


Foto: © photonews 28 april 2019 16:48

Zulte Waregem haalde zaterdag ongemeen hard uit tegen Cercle Brugge. De twee exponenten van het dartele Essevee zijn Bongonda en Harbaoui. Kunnen ook volgend seizoen nog genieten van het razend gevaarlijke duo aan de Gaverbeek?

Francky Dury beseft al langer dan vandaag dat Theo Bongonda deze zomer zal verkassen bij Essevee. "Theo heeft zich in anderhalf jaar ongelooflijk ontwikkeld en is klaar voor een nieuwe stap. Op training is hij ook super en is in zijn compartiment het beste wat we hier ooit hadden", is Dury glashelder. 

Bongonda zelf liet zich vorige week al uit over een transfer en was duidelijk: hij lonkt naar nieuwe oorden, al weet hij nog niet of dat dan wel in het binnenland of het buitenland zou moeten gaan worden - lees het HIER NOG EENS NA! 

Harbaoui?

De situatie rond de huidige topscorer van de Jupiler Pro League is dan weer een pak onduidelijker: "Of hij bij ons blijft? Dat weet ik niet. Hamdi is 34, maar blijft de beste spits in de box in België. Maar misschien kan hij nog de deal van zijn leven doen."

Harbaoui zelf was dan weer duidelijk aan de Gaverbeek: enkel een heel straf bod zal hem nog wegkrijgen uit het stadion waar hij de voorbije twee seizoenen mooie dingen liet zien.

Zulte Waregem \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.