Westerlo-middenvelder verkozen tot 'Kemphaan van het seizoen': "Leuk om zo geapprecieerd te worden"

28 april 2019 17:48

Met 9 op 18 doet Westerlo het ver van onaardig in play-off 2. De ploeg van Bob Peeters won zaterdagavond voor de tweede keer tegen Eupen (1-0). Na de match werd Lukas Van Eenoo nog in de bloemetjes gezet als 'Kemphaan van het seizoen'.

Het resultaat stemde de voormalige Kortrijk-middenvelder tevreden. "We hebben de nul gehouden, dat is heel positief", vertelde Van Eenoo achteraf. "Wat de kansen betreft, was het niet zoals de vorige matchen. Maar nu waren we efficiënt en dat was eens nodig."

"In de tweede helft hadden we wat moeilijkheden omdat zij zich hadden aangepast. We hadden het daar was lastig mee. We zetten minder druk en kwamen ook minder goed uit de kleedkamers. Dan zie je dat je soms in de problemen kan komen, maar uiteindelijk hebben we die overwinning op karakter binnengehaald."

15 punten

"Als we kunnen afklokken op 15 punten, dan hebben we het heel goed gedaan. We proberen iedere match te winnen en dan zien we wel waar we uitkomen."

Na de match werd de middenvelder door de fans nog verkozen tot 'Kemphaan van het seizoen'. "Heel plezant. Er waren nog enkele spelers die de trofee verdienden", aldus de West-Vlaming. "Het is leuk dat ik zo geapprecieerd word door de supporters. Het was een constant seizoen, dus ik ben best tevreden. Maar hopelijk gaat het volgend seizoen nog beter."

Bart Ver Elst

Westerlo \\ Eupen
 
 
Reacties.