Ai ai, PSG: Parijzenaars gaan nog maar eens pijnlijk onderuit

30 april 2019 22:44

Het gaat niet goed met PSG. De club uit Parijs werd onlangs wel kampioen, maar voor het overige beleven ze barre tijden.

Zaterdag verloor PSG de finale van de Coupe de France en misdroegen supersterren Kylian Mbappé en Neymar zich. Dinsdagavond kregen ze de kans om zich te herpakken tegen Montpellier in de Ligue 1, maar het ging opnieuw mis.

PSG verloor namelijk met 3-2. De club van de geblesseerde Thomas Meunier was na twaalf minuten op voorsprong gekomen via een owngoal, maar ook Presnel Kimpembe verschalkte zijn eigen doelman. Ook in de bekerfinale had Kimpembe al een owngoal gemaakt. 1-1 aan de rust.

Angel Di Maria bracht de bezoekers op het uur opnieuw op voorsprong, maar twee late thuisdoelpunten zorgden uiteindelijk voor de 3-2 eindstand. PSG verloor nu vier van de laatste vijf wedstrijden. Enkel tegen Monaco (3-1) wisten ze te winnen.