Stijn De Smet gaat zijn geluk in de lagere regionen van het Belgische voetbal beproeven

30 april 2019 19:42

Het seizoen zit erop voor Stijn De Smet bij KSV Roeselare. Voor de 34-jarige middenvelder is het meteen ook genoeg geweest als profvoetballer. Hij gaat volgend jaar aan de slag in de amateurreeksen.

De 34-jarige Stijn De Smet heeft een punt gezet achter zijn carrière als profvoetballer. De middenvelder was sinds dit seizoen aan de slag bij KSV Roeselare. De West-Vlamingen wisten zich te handhaven in de play-downs.

De Smet begon zijn carrière bij Cercle Brugge en versierde daar een transfer naar AA Gent. Daar voetbalde hij twee seizoenen, waarna hij werd uitgeleend aan Westerlo en Waasland-Beveren.

Vervolgens voetbalde hij nog vijf jaar bij KV Kortrijk, alvorens een seizoen 'uit te bollen' bij Roeselare in eerste klasse B.

De voetbalmicrobe is echter nog niet uitgewerkt bij De Smet, want volgend jaar gaat hij aan de slag bij het West-Vlaamse Zwevezele, weet Het Laatste Nieuws. De club komt uit in de derde amateurklasse en wil via de eindronde promotie afdwingen naar de op een na hoogste amateurafdeling.

Beker van België \\ KAA Gent \\ Westerlo \\ Cercle Brugge \\ Roeselare \\ KV Kortrijk \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.