Vrancken en De Witte kunnen de kers op een fantastisch seizoen zetten: "Die match zal ons seizoen niet maken of kraken"


Foto: © photonews 30 april 2019 19:04

De promotie naar 1A heeft KV Mechelen al op zak, maar er zit nog een tweede prijs in voor de troepen van trainer Wouter Vrancken. Maar dan zal Malinwa wel voorbij AA Gent moeten.

Wouter Vrancken en aanvoerder Seth De Witte mochten al een keer poseren met de trofee. Als ze dat woensdag willen herhalen, dan zullen ze Gent moeten kloppen in het Koning Boudewijnstadion.

"Iedereen had wel een wow-gevoel bij het binnenkomen van het stadion. Het was vandaag al een droom en morgen zal dat nog meer het geval zijn. Nu moeten we zo ontspannen mogelijk naar de bekerfinale toewerken", zei Seth De Witte op de persconferentie daags voor de bekerfinale.

De toeschouwers zullen massaal aanwezig zijn, ook die van KV Mechelen. "We gaan woensdag wel zien wat de supporters allemaal gaan doen en wat ze in petto hebben, maar we gaan hun steun zeker nodig hebben. Het wordt gek, waanzin! Echt fantastisch", aldus De Witte.

Het is overigens de eerste bekerfinale voor de 31-jarige aanvoerder van Malinwa. "In de negen jaar dat ik er ben wordt er vaak verwezen naar de vorige bekerfinale. Dit is voor mij misschien wel het toppunt van mijn carrière. Nu we zover geraakt zijn moeten we ook in onze kansen geloven", besloot hij.

Vrancken

Trainer Vrancken was iets korter van stof, maar ook hij wil het fantastische seizoen voor zijn club graag in stijl afsluiten. "We leven naar de finale toe met een supergevoel. Als ploeg uit 1B en na zo'n geweldig seizoen is dit een dankbare kers op de taart", aldus Vrancken.

"De beker was vaak een welkom tussendoortje, omdat er een ander soort druk op stond. De finale gaat ons seizoen niet maken of kraken, maar we komen niet voor de sfeer of ambiance. We willen die Beker echt mee naar Mechelen nemen", was Vrancken vastberaden

Beker van België \\ KAA Gent \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.