Markovic wordt aangeboden bij Belgische topclubs: gratis op te halen

01 mei 2019 14:06

Krijgen we volgend seizoen Lazar Markovic weer te zien op de Belgische velden? In ieder geval is de Servische flankaanvaller nu transfervrij op te halen, want zijn contract bij Fulham loopt eind dit seizoen ook af en ze zijn daar niet van plan het te verlengen.

We kregen te horen dat Markovic bij alle Belgische topclubs aangeboden zal worden. Ook bij Anderlecht dus, waar hij eerder al aan de slag was. Maar daar gaan ze nu geen beslissingen nemen over transfers tot er een nieuwe coach is. 

Wel willen ze een lijst met namen voorleggen op het moment dat ze een akkoord vinden met een trainer. Markovic komt daar waarschijnlijk wel op te staan, maar er zijn uiteraard vragen over zijn fysieke paraatheid. Verschueren heeft volgende week alvast een afspraak met de entourage van de winger.

Carrière herlanceren

Liverpool betaalde in 2015 nog 25 miljoen euro voor Markovic, die echter nooit kon doorbreken in Engeland. Hij werd uitgeleend aan Fenerbahçe, Sporting, Hull City en Anderlecht. In januari liet Liverpool hem gratis vertrekken naar Fulham tot het einde van het seizoen, maar zijn contract daar lijkt ook niet verlengd te worden. Zijn passage daar was ook geen onverdeeld succes met slechts één basisplaats en één invalbeurt.

Markovic lijkt niet meer aan de bak te zullen komen in de Premier League en wil zijn carrière herlanceren. De beslissing zal wel spoedig moeten vallen, want hij wil eens een volledige voorbereiding afwerken bij een A-ploeg.

Johan Walckiers

Premier League \\ Beker van België \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ Fulham
 
 
Reacties.