'Rugnummer Hazard zorgt al meteen voor hommeles in Madrileense kleedkamer'


Foto: © photonews 01 mei 2019 21:30

Het is een kwestie van tijd vooraleer Eden Hazard wordt voorgesteld als nieuwe speler van Real Madrid. Het geflirt tussen alle kampen bereikt al maanden hoogtepunt na hoogtepunt. Onze landgenoot zou zijn rugnummer zelfs al gekozen hebben.

Zowel bij de Rode Duivels als bij Chelsea FC voetbalt Eden Hazard met het rugnummer tien. Het lijkt dan ook logisch dat hij de één en de nul zal overnemen in Santiago Bernabeu.

Maar net dat detail zorgt nu al voor frustraties in de Madrileense kleedkamer. Volgens Fox Sports heeft Luka Modric - de Kroaat is de eigenaar van het nummer tien bij de Koninklijke - al op tafel geslagen. 

Modric is immers niet van plan om zijn nummer af te geven. Voor de middenvelder is de heisa enkel maar munitie om Real te verlaten. Hij wou in het tussenseizoen richting Inter Milaan verkassen, maar de Spaanse grootmacht liet hem niet gaan.

CR7?

Al moet er bij het hele verhaal wel een kanttekening worden geplaatst. Hazard is namelijk de moeilijkste jongen niet. Volgens Spaanse media lijkt het rugnummer zeven ook een optie voor de Rode Duivel. In de voetsporen van ene Cristiano Ronaldo, zoals dat heet.

Primera Division \\ Europa League \\ Chelsea \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.