PSG zwaait met absoluut monstercontract voor twijfelende De Gea

01 mei 2019 18:19

PSG werd met de vingers in de neus landskampioen. Niks nieuws onder de zon, net als in de Champions League. Daarin vergaat het de Franse hoofdstedelingen minder goed, al jaren aan een stuk.

Op een inspanning meer of minder kijken ze dus niet bij de steenrijke club uit Parijs. Volgens Starsport ligt er een weeksalaris van 450.000 (523.000 euro) Britse Pond te wachten op de Spanjaard die momenteel het doel van Manchester United verdedigt.

Het contract van David De Gea loopt overigens af in 2020 en de onderhandelingen lopen stroef. De Spanjaard wil bijvoorbeeld niet onder doen voor het zware contract van Alexis Sanchez en vraagt stevig door.

Vervanger

Bovendien kan Manchester United hem (nog) geen Champions League-voetbal garanderen volgend seizoen. Hij twijfelt dus nog over zijn toekomst en hij acteert ook twijfelachtig op het veld. De laatste weken ligt de normaal altijd foutloze De Gea erg onder vuur.

Bij Manchester United zijn ze al aan het nadenken over een opvolger. Jan Oblak zou de voorkeur genieten, al ligt die nog lang vast bij Atlético Madrid (lees meer).

Hannes Van Gael

Premier League \\ Ligue 1 \\ Manchester United \\ PSG \\ Montpellier
 
 
 
Reacties.