🎥 Arsenal met een been in de finale, Chelsea nog niet klaar met Frankfurt na goal van Jovic

02 mei 2019 23:03

In de Europa League waren we toe aan de halve finale en daarin heeft Arsenal een goede uitgangspositie verworven na een zege tegen Valencia. Op bezoek in Frankfurt bleven Eden Hazard en co steken op een 1-1 gelijkspel.

Het begon nochtans slecht voor Arsenal in het Emirates Stadium, want na tien minuten scoorde Diakhaby een belangrijke uitgoal voor Valencia. Een kwartiertje later had Lacazette al orde op zaken gesteld met twee treffers.

2-1 was toch maar een riskante uitslag, dus waren ze bij de Gunners bijzonder blij toen Aubameyang in de toegevoegde tijd de marge iets breder maakte.

Frankfurt - Chelsea

Sarri hield Eden Hazard verrassend op de bank in Frankfurt. Bij Chelsea wisten ze dat ze Jovic in het oog moesten houden, toch konden ze niet voorkomen dat de Kroaat de score opende. Mooie kopbal overigens van de 21-jarige aanvaller.

Pedro zette nog voor de rust de score in evenwicht en met nog een halfuur op de klok mocht Hazard invallen. Hij kon niets meer aan de score veranderen en dus moet Frankfurt in Stamford Bridge op zoek gaan naar een doelpunt.

Europa League \\ Arsenal \\ Chelsea \\ Valencia CF \\ Eintracht Frankfurt
 
 
 
Reacties.