Verpulvert Tielemans transferrecord bij Leicester City?

02 mei 2019 06:55

Youri Tielemans heeft op een paar maand tijd naam gemaakt in de Premier League. Heel wat clubs willen hem deze zomer dan ook binnenhalen.

Tielemans wordt door Monaco uitgeleend aan Leicester City, dat hem definitief wil aantrekken. De Foxes hebben echter geen aankoopoptie op de jonge Belg.

Leicester wil hem graag kopen, maar heel wat clubs liggen op de loer. Arsenal was al genoemd, maar nu zouden volgens Het Laatste Nieuws ook Tottenham en Manchester United gepolst hebben naar de Rode Duivel.

Leicester zal dus wellicht meer dan de eerder genoemde 45 miljoen euro moeten neertellen als het wil dat Tielemans volgend seizoen nog in het King Power Stadium voetbalt. En dat zou wel eens een probleem kunnen worden.

De duurste transfer uit de clubgeschiedenis is op dit moment Islam Slimani. Leicester betaalde in de zomer van 2016 dertig miljoen euro voor de Algerijn, die nooit echt wist door te breken.

Voor Tielemans zal de club wellicht de grens van de vijftig miljoen euro moeten overschrijden. Afwachten waar Tielemans volgend jaar voetbalt.

Premier League \\ Fenerbahçe \\ Leicester City
 
 
 
Reacties.