Sterspeler Manchester United heeft het verkorven bij Solskjaer

03 mei 2019 20:26

Manchester United heeft het voorbije weekend geen goede beurt gemaakt in de strijd om Champions League-voetbal. Ze speelden thuis 1-1 gelijk tegen rechtstreekse concurrent Chelsea.

Opvallend aan deze wedstrijd was dat Anthony Martial geen speeltijd kreeg van Solskjaer. De trainer koos voor Sanchez als invaller in plaats van de Fransman. Enkele dagen na het voorval werd ook duidelijk waarom.

Er zijn beelden gemaakt vanuit de tribune waarop zichtbaar is dat Martial geen moeite doet bij de opwarming van Manchester United. Terwijl iedereen hard aan het werken is, staat Martial met zijn voet op een bal gewoon wat rond te kijken. Bekijk onder het artikel het filmpje.

Daar kon Solskjaer niet mee lachen. Na de wedstrijd zou hij uitgehaald hebben naar Martial. Daar waren alle spelers bij. Dat meldt  The Daily Mail. Of Martial nu nog snel terug in de eerste ploeg komt, is nog maar zeer de vraag. 

Martial tekende in januari nochtans een nieuw contract bij United. Hij tekende voor vijf jaar met een optie op een extra. Toch is hij sinds de verlenging van dat contract niet meer de Martial die hij vroeger was. Sinds het nieuwe contract scoorde hij nog maar twee keer en heeft hij de minste kilometers afgelegd van alle aanvallers bij Manchester United.

Nils Wens

Premier League \\ Manchester United \\ Huddersfield Town
 
 
Reacties.