Solskjaer heeft beslissing genomen over David de Gea

03 mei 2019 16:30

Manchester United is, ondanks een sterke start onder Solkjaer, weer aan een slechte periode bezig. Vooral de Spaanse doelman David de Gea lijkt de laatste weken over weinig vertrouwen te beschikken.

De blunder tegen Chelsea leek voor veel supporters van Manchester United de druppel. Die blunder zou er namelijk voor kunnen zorgen dat Manchester United geen Champions League-voetbal haalt. Enkele fans zouden de laatste twee wedstrijden dan ook graag Romero in doel zien.

Solskjaer heeft op een persconferentie meer uitleg gegeven over een eventuele wijziging in het doel van Manchester United. "David de Gea zal spelen. Romero heeft deze week een knieblessure opgelopen. De Gea heeft deze week ook sterk getraind."

Vertrouwen

Solskjaer blijft geloven in de Gea, ondanks zijn mindere weken. "De Gea is al heel belangrijk geweest voor dit team. Hij moet blijven geloven in zichzelf ondanks alle kritiek die hij nu krijgt."

Solskjaer is er ook van overtuigd dat Manchester United spelers zal aantrekken, ondanks dat ze misschien geen Champions League halen. "De spelers willen nog altijd naar Manchester United komen. Er zijn er veel die deel willen uitmaken van deze club. Zij geloven er ook in dat het Manchester United van vroeger kan terugkeren."

Nils Wens

Premier League \\ Manchester United \\ Huddersfield Town
 
 
Reacties.