🎥 Negen Tottenham-spelers verliezen voor de derde keer in één week tijd met 1-0

04 mei 2019 15:39

Na de thuisnederlaag tegen West Ham vorig weekend en de 0-1 tegen Ajax in de Champions League is Tottenham opnieuw de boot ingegaan. Na twee rode kaarten werd het, opnieuw, 1-0 voor Bournemouth.

Tottenham beleeft een miserabele week na drie nederlagen met 1-0 of 0-1. Dat betekent dat de Spurs al 270 minuten geen goal meer konden scoren, of hoe Harry Kane bijzonder hard gemist wordt binnen het team.

Tegen Bournemouth was er geen plaats in de selectie voor Jan Vertonghen, hij was nog niet volledig hersteld van zijn botsing in de Champions League. Alderweireld stond wel centraal in de verdediging. Hij bleef tijdens de rust in de kleedkamer, toen de Spurs nog maar met z'n tienen waren na een rode kaart van Son.

Foyth was de vervanger van de Rode Duivel, maar zijn invalbeurt was geen lang leven beschoren. Hij hield zijn been op kniehoogte bij een sliding en mocht na drie minuten ook al gaan douchen.

Meer dan een puntje zat er niet meer in voor de troepen van Mauricio Pochettino en na 46 minuten pompen of verzuipen viel de tegengoal dan toch. Aké was de doelpuntenmaker.

Tottenham doet zo een slechte zaak in de strijd om de derde plaats en tankt ook weinig vertrouwen voor de terugwedstrijd tegen Ajax.

Premier League \\ Tottenham \\ Bournemouth
 
 
 
Reacties.