Enorme domper voor Liverpool tegen Barça: twee derde van de gevreesde aanvalslinie out, kansen voor Origi wenken


Foto: © photonews 06 mei 2019 14:00

Een dag voor de terugwedstrijd in de halve finale van de Champions League heeft Liverpool slecht nieuws gekregen. Mo Salah, die zaterdag tegen Newcastle nog moest worden afgevoerd, zal niet voldoende hersteld zijn.

"Jürgen Klopp heeft bevestigd dat Mohamed Salah niet kan meespelen in de halve finale tegen Barcelona", berichtte FC Liverpool maandagmiddag op de clubwebsite. De Egyptische aanvaller is nog niet voldoende hersteld van zijn hoofdblessure die hij zaterdag opliep tegen Newcastle.

Sadio Mané is de enige, nog beschikbare speler van de beruchte voorlijn van de Reds, want ook Roberto Firmino is geblesseerd. Hij moet de rest van het seizoen aan zich voorbij laten gaan met een spierblessure.

Misschien opent dat wel een deur voor Divock Origi. Onze landgenoot scoorde in de betreffende partij tegen Newcastle nog de late winning goal. Een basisplaats tegen Barça is dus niet uitgesloten. Liverpool staat immers voor een schier onmogelijke opdracht. Het moet dinsdag een 3-0 achterstand goedmaken tegen Messi en co.

Champions League \\ Liverpool FC \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.