Ook Waasland-Beveren voegt zich bij Pro League en Beerschot Wilrijk: "Anders vallen we tussen kant en wal"

07 mei 2019 10:26

'We zijn nog niet aan de nieuw patatten'. Vandaag start KV Mechelen een kort geding bij de burgerlijke rechtbank tegen de timing van de zittingen van de Geschillencommissie Hoger Beroep. Na de Pro League en Beerschot Wilrijk moeit ook Waasland-Beveren zich daar nu in.

"Waasland-Beveren heeft inmiddels kennis genomen van de dagvaarding in kort geding die KV Mechelen heeft uitgebracht lastens de KBVB in het dossier ‘Propere Handen’", klinkt het op de website.

"Na rijp beraad heeft de raad van bestuur besloten om in deze procedure vrijwillig tussen te komen teneinde de rechten van de verdediging van de club te vrijwaren. Zoniet dreigt de club mogelijks tussen schip en wal te vallen."

"De club wacht het verdere verloop van het onderzoek af en heeft vertrouwen in de goede afloop. De club werkt in alle discretie verder en zal zich onthouden van enige verdere commentaar op het dossier."

Waasland-Beveren wordt samen met KV Mechelen beticht van matchfixing. Als ze schuldig bevonden worden moeten ze degraderen naar 1B.

Johan Walckiers

SK Beveren
 
 
Reacties.