Origi, bijna begraven en vergeten, nu de held van heel Liverpool: "We wisten dat het een speciale avond kon worden"


Foto: © photonews 08 mei 2019 06:18

Een rebound na acht minuten en een hele mooie tik op een slimme corner: Divock Origi krijgt - samen met Wijnaldum - een standbeeld in Liverpool als ze straks in de finale van de Champions League ook nog eens winnen. De twee onverwachte helden van de Reds...

Niemand die dit nog had verwacht, behalve de spelers en staf van Liverpool blijkbaar. “We voetbalden echt als een team”, aldus Origi. “We wisten dat het een speciale avond kon worden en wilden vechten voor alle geblesseerden. We speelden de ziel uit ons lijf. Ik had krampen op het einde. Maar we bleven vechten. Door een mix van talent en hard werken hebben we het gehaald."

"Dit is niet te beschrijven", wees Origi naar de tribunes, die een uur na de match nog helemaal vol zaten. De andere doelpuntenmaker, Wijnaldum, stond er met tranen in de ogen naar te kijken. "Dit is heel emotioneel", aldus de invaller die op twee minuten de match helemaal keerde. "Ik was boos op de coach dat hij me niet liet starten. Maar die twee goals... ongelooflijk. De buitenwereld geloofde er niet in, maar wij wel."

Champions League \\ Liverpool FC \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.