Simon Mignolet laat zijn klasse zien en steekt pluim op hoed van grote concurrent

08 mei 2019 12:43

Simon Mignolet moet sinds de komst van Alisson Becker noodgedwongen tweede viool spelen bij Liverpool, net zoals hij bij de Rode Duivels steevast zijn grote concurrent Courtois moet laten voorgaan. Toch liet de Truienaar zijn klasse zien na de match van dinsdagavond.

Na de miraculeuze "remontada" van Liverpool in de halve finale van de Champions League tegen FC Barcelona van gisteravond stak Mignolet een pluim op de hoed van zijn grote concurrent Alisson Becker. Die pakte in de 4-0 overwinning uit met enkele belangrijke saves en zorgde zo mee voor de kwalificatie voor de Champions League-finale. "What a performance from this man!"

Een klasse-actie van de Rode Duivel, want het kan niet gemakkelijk zijn om steeds vanop de bank te moeten toekijken hoe zijn ploegmaats hoge ogen gooien. Maar dat Mignolet een topprofessional is, dat weten ook zijn teamgenoten en trainer.

Al is het toch te hopen dat hij volgend seizoen meer aan spelen toekomt - misschien zelfs bij een andere club? Aangezien hij voor vijf miljoen euro weg zou mogen, is een mooie transfer zeker niet uitgesloten deze zomer.

Champions League \\ Liverpool FC \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.