Antwerp reageert scherp op berichten over 'slechte relatie' tussen Bölöni en Gheysens: "Toevallig dat er net nu aan stemmingmakerij wordt gedaan"

09 mei 2019 15:20

Donderdag verschenen er in enkele media vraagtekens bij de goede verstandhouding tussen trainer Laszlo Bölöni en eigenaar Paul Gheysens. De club reageert op die uitlatingen in een statement.

"RAFC reageert op foutieve berichtgeving", is dat statement getiteld. Wellicht heeft het betrekking op een artikel in Het Nieuwsblad. Daarin wordt een stoelendans onder trainers beschreven en bij het zitje van Bölöni staat een vraagteken.

"De relatie met de ambitieuze voorzitter Gheysens is niet opperbest", staat er te lezen in dat artikel. De reactie van Antwerp kwam er in de namiddag:

"Royal Antwerp FC betreurt de berichtgeving in de pers waarin bepaalde journalisten willen suggereren dat er een slechte verstandhouding is tussen onze eigenaar Paul Gheysens en onze coach Laszlo Bölöni."

RAFC verwijt de krant stemmingmakerij:

"Toevallig op het moment dat het eigenlijk zeer goed gaat met onze club en we volop strijden voor Europees voetbal, is het bijzonder vreemd dat er aan zulke stemmingmakerij wordt gedaan."

Hannes Van Gael

Antwerp
 
 
Reacties.