Boeken Arsenal en Chelsea straks hun ticket voor een tweede Engelse finale?

09 mei 2019 17:01

Wie vorige week vrijdag had verklaard dat de finale van de Champions League en die van de Europa League gespeeld zou worden tussen twee Engelse teams werd voor gek verklaard. Als Arsenal en Chelsea straks hun goede uitgangspositie over de streep kunnen trekken is het toch een feit.

Liverpool sloeg de hele wereld met verstomming door een 3-0 op te halen tegen Liverpool en de comeback van Tottenham na de rust tegen Ajax was minstens even onverwacht te noemen. Dan staan Arsenal en Chelsea er beter voor.

De Gunners klopten Valencia in Londen met 3-1 en kunnen straks die dubbele voorsprong vanuit een zetel verdedigen. Al weet ja natuurlijk nooit in dit seizoen van knotsgekke comebacks in Europa.

Chelsea vergat het af te maken in Frankfurt en kan niet op zijn lauweren rusten. Ondertussen hebben de Blues in de Premier League wel een gunstige derde plaats in handen. Die geeft ook recht op Champions League voetbal, al is een extra trofee steeds welkom. In de heenwedstrijd hield Sarri Eden Hazard op de bank. We zijn benieuwd of de Italiaan dat vandaag opnieuw doet.

Bij een geslaagd gokje op een zege van Arsenal wordt je inzet via betFIRST vermenigvuldigd met 3,75. Opnieuw een draw bij Chelsea? Die odd bedraagt 5,15!

Europa League \\ Arsenal \\ Chelsea \\ Valencia CF \\ Eintracht Frankfurt
 
 
 
Reacties.