'Beteuterde' Alderweireld zit "100% zeker met terugkeer in zijn hoofd" en is dankbaar voor ontvangst: "Als je dinsdag Suarez zag ..."

09 mei 2019 12:52

De Spurs-spelers gingen helemaal uit hun dak na de late winning goal van Moura en het laatste fluitsignaal van Felix Brych. Toby Alderweireld ging de spelers van Ajax troosten en stond, zonder brede smile op zijn gezicht, de Nederlandse pers te woord.

Dus vroeg het Nederlandse Voetbal International of Alderweireld wel blij was. "Ik ben vooral echt blij dat deze dag voorbij is. Het doet me echt pijn om Ajax zo uit te schakelen. Het is een heel dubbel gevoel", klonk Alderweireld opgelucht.

Er klonk luid applaus toen de namen van Eriksen, Alderweireld en Vertonghen werden afgeroepen bij de ploegopstelling. "Ik ben zo dankbaar voor de ontvangst hier in de Johan Cruijff Arena. Ik heb Luis Suárez ook gezien dinsdag op Anfield, die werd keihard uitgefloten. Wij kregen nul negatieve reacties."

De laatste maanden worden Alderweireld en Vertonghen gelinkt aan een terugkeer naar hun oude club. "Ik wil niet te populaire uitspraken doen, maar het zit honderd procent zeker in mijn hoofd. Ik heb hier prachtige tijden beleefd met drie kampioenschappen, maar ook dieptepunten", besloot de Rode Duivel die op 1 juni in de finale van de Champions League staat.

Champions League \\ Ajax \\ Tottenham
 
 
 
Reacties.