FC Barcelona gaat deze zomer met grove borstel door haar selectie: "Tien spelers, waaronder Rode Duivel, mogen beschikken"


Foto: © photonews 10 mei 2019 22:05

FC Barcelona heeft dan misschien wel de titel te pakken in de competitie. Toch zijn ze niet blij met de manier waarop ze uit de Champions League zijn gegaan. Het bestuur kijkt dus naar nieuwe namen en daarom moeten er spelers van deze selectie vertrekken.

En die namen zijn niet van de minste. De drie bekendste zijn Coutinho, Umtiti en Rakitic. Ook Malcom, Jasper Cillessen, Rafinha en onze Rode Duivel Thomas Vermaelen mogen beschikken. Boateng en Murillo worden dan weer teruggestuurd naar hun moederclub. Todibo, een jongen die in januari werd gehaald, mag weg met een optie om hem terug te kopen.

Voor Umtiti, Rakitic en Coutinho heeft FC Barcelona al enkele aanbiedingen gekregen. Umtiti staat achter Lenglet en Pique in de pikorde en dus wil de Fransman ook zelf weg. Juventus zou een kleine voorsprong hebben op de andere ploegen om hem binnen te halen. 

Coutinho heeft nooit de hoge verwachtingen kunnen inlossen. Bij Liverpool was hij smaakmaker en FC Barcelona leek voor hem de ideale club, maar dat blijkt dus niet het geval. Aartsrivaal van Liverpool, Manchester United, zou Coutinho er graag bij hebben.

Rakitic mag dan weer vertrekken door de komst van Frenkie De Jong. Daardoor zou de Kroaat namelijk niet meer zeker zijn van een basisplaats. Inter Milaan zou al contact hebben opgenomen met de entourage van Rakitic.

Primera Division \\ Barcelona \\ Getafe
 
 
 
Reacties.