"Tenslotte zijn er in het verleden ook geen clubs gezakt": Supporter start petitie op tegen degradatie Mechelen en Waasland-Beveren, ondertussen stormloop op abonnementen

10 mei 2019 11:52

KV Mechelen won dit seizoen de Beker van België en pakte bovendien ook de titel in 1B. Reden tot feesten, al hangt er nog steeds een wolk boven Malinwa. En dus komen de supporters in actie.

Remko Horemans richtte een petitie op om KV Mechelen en Waasland-Beveren in 1A te houden. Hij hoopt daarbij op 15.000 handtekeningen, na drie dagen staat de teller al op meer dan 3000 handtekeningen.

3000 handtekeningen, 5000 abonnementen

"Ik ben van mening dat als er al sprake is van matchfixing, enkel de verantwoordelijken daarvoor moeten worden gestraft en niet de clubs. Tenslotte zijn er in het verleden ook geen clubs gezakt toen er sprake was van wedstrijdvervalsing", aldus de initiatiefnemer bij Het Laatste Nieuws. De petitie kan je HIER vinden.

Ondertussen toont het hondstrouwe publiek van KV Mechelen zich opnieuw van zijn beste kant. Zo werden er inmiddels al meer dan 5000 abonnementen verkocht. Die worden verkocht aan de prijs voor 1A, als er alsnog een geweigerde promotie zou komen, krijgen de fans een deel terugbetaald.

Beker van België \\ KV Mechelen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.