Batshuayi laat zijn kanon (voor het laatst) nog eens spreken bij Crystal Palace, Hazard en Tielemans houden elkaar in evenwicht


Foto: © photonews 12 mei 2019 19:20

De titelstrijd is beslecht in de Premier League, maar daarnaast stonden er nog negen wedstrijden op het programma. Een overzicht.

Michy Batshuayi speelde naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd in het shirt van Crystal Palace, maar heeft zijn passage daar wel in stijl afgesloten. De Rode Duivel was goed voor twee goals in de sensationele 5-3 overwinning tegen Bournemouth. 

Rode Duivels houden elkaar in evenwicht

In Leicester City tegen Chelsea vonden we met Tielemans en Hazard twee Belgen terug. Die eerste stond in de basis en de tweede viel twintig minuten voor tijd in bij 'The Blues'. De twee hielden het bij een scoreloos gelijkspel. Chelsea eindigt daardoor derde in de rangschikking. 

CL voor Tottenham, EL voor Man United

Tottenham eindigt, door een 2-2 gelijkspel tegen Everton, op een vierde stek in het klassement. Het zal the Spurs waarschijnlijk een zorg zijn na de onwaarschijnlijke kwalificatie voor de finale van de Champions League afgelopen woensdag. 

Manchester United ging in eigen huis de boot in tegen Cardiff City. United kende een rotslecht seizoen en zullen volgend seizoen moeten tevreden zijn met de Europa League. De uitslagen van de overige wedstrijden vindt u hieronder:

{INSERT_MATCHES_TODAY}

{INSERT_RANKING}

Premier League \\ Manchester United \\ Arsenal \\ Chelsea \\ Leicester City \\ Burnley \\ Cardiff City \\ Crystal Palace \\ Bournemouth
 
 
 
Reacties.