Liverpool wil verder met Origi, Klopp start charme-offensief: "Jullie denken waarschijnlijk dat ik hem niet naar waarde schat"

12 mei 2019 11:57

Divock Origi heeft zich de voorbije week weer in de schijnwerpers gezet. De Rode Duivel trapte Liverpool richting Champions League-finale. Maar wat moet hij deze zomer doen? Liverpool wil hem een nieuw contract geven, maar gaat hij nog tevreden zijn met zijn rol?

Het verhaal van Origi bij The Reds is nog niet meteen een succes te noemen. En ook volgend seizoen zal hij waarschijnlijk niet voorbij Sadio Mané, Bobby Firmino en Mo Salah geraken in de pikorde van de spitsen. Maar trainer Jurgen Klopp wil hem overtuigen om toch te blijven. Al zal er nu ook wel interesse zijn. 

"Divock staat weer op onze radar. Wanneer iemand zo weinig speelt als hij, denken jullie waarschijnlijk dat ik hem niet naar waarde schat of geen vertrouwen in hem heb", aldus Klopp. "Dat is eigenlijk niet waar. Het is gewoon moeilijk om een plaats te veroveren in een team met Salah, Mané en Firmino. Dat is een ding. Vervolgens heeft hij ook blessures gekend. En met een beetje pijn ben je nooit dezelfde. Maar als hij de kans krijgt, daagt hij altijd op. Dit was de Divock Origiweek."

Johan Walckiers

Premier League \\ Liverpool FC \\ Wolverhampton
 
 
Reacties.