Custovic rekent opnieuw op matchwinnaar en 'echte trainingspeler'


Foto: © photonews 14 mei 2019 10:24

Waasland-Beveren werkt zijn laatste uitwedstrijd van het seizoen af aan de Gaverbeek waar het Zulte Waregem partij zal geven. Uiteraard hopen ze in Beveren om een vervolg te breiden aan hun negen op twaalf. Wie weet doet Beni Badibanga, vorige zaterdag nog matchwinnaar, weer van zich spreken.

De 23-jarige ex-speler van Standard staat niet bekend als de man die het meeste impact uitoefent, maar de voorbije wedstrijd tegen Cercle Brugge deed hij dat wel. Met een heerlijke knal uit de tweede lijn schonk de voormalig jeugdinternational zijn ploeg in de slotfase van de match de overwinning.

Tot tevredenheid van Adnan Custovic. "Ik ben heel content voor Badibanga", onderstreept de Bosniër. "Het was zijn eerste doelpunt van het seizoen. Voor één keer heeft hij ook in een wedstrijd gebracht wat hij op de training laat zien. Hij is echt een trainingspeler, iemand die het op training goed doet."

Ik hoop dat het hem vertrouwen gaat geven - Adnan Custovic

De schoonheid van de treffer was de coach van Waasland-Beveren niet ontgaan. "Vorige week was hij alweer magnifiek op training. Daarom heb ik hem de kans gegeven en hem laten invallen. Hij deed een heel goede beweging voorafgaand aan zijn goal." Doet Badibanga er tegen Essevee nog een glansprestatie bij? "Ik hoop dat het hem vertrouwen gaat geven."

Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.