"Verdiend, maar aan die score kan ik niet veel doen" & "Wij hadden ook een strafschop verdiend"

14 mei 2019 23:20

De afscheidsmatch van Waasland-Beveren is er een in mineur geworden. Het had enkele grote kansen voor de rust, maar na de thee stuikte het helemaal in elkaar. Een 0-5 pandoering was het gevolg.

Beide coaches konden zich vinden in de zege voor de bezoekers. "De score staat op het bord, of dat nu verdiend is of niet, daar kan ik niet veel aan doen", aldus Francky Dury.

"De jonge De Smet kon ons de voorsprong schenken en daarna kwamen zij in de partij in hun gekende stijl. Richting de eigen supporters. Bostyn heeft ons nog enkele malen goed rechtgehouden. De tweede helft hebben we het beheerst afgemaakt."

Strafschopgeval

Met het gekende gevolg in de tweede helft. Een te zwaar verdict oordelde Adnan Custovic. "De zege verdienen ze, maar de score is overdreven. Jammer dat we na een 9 op 9 zo afscheid moeten nemen van onze supporters."

Toch was er een fase die wedstrijdbepalend was aldus de Bosniër. "Zij hebben drie strafschoppen gekregen, terwijl Vukotic ook onderuit getrokken werd in de grote rechthoek. Daar is de ref niet naar de beelden gaan zien", was het besluit van Custovic.

Zulte Waregem \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.