Zaterdag zijn debuut gemaakt op het Kiel, volgend jaar aan de slag in 1ste Amateur

14 mei 2019 13:35

Zaterdag 11 mei was een dag om nooit te vergeten voor Simon Vereeck. Voor eigen publiek mocht hij kennis maken met het hoogste nieveau, een debuut dat hij zelf niet helemaal zag aankomen. Volgend seizoen is Vereeck echter niet meer te bewonderen op het Kiel.

Derde keer goeie keer voor Simon Vereeck, de 20-jarige middenvelder van Beerschot Wilrijk. Tegen Eupen en Westerlo zat hij al op de bank, maar thuis tegen Charleroi mocht hij voor het eerst van speelminuten op het hoogste niveau proeven.

Rupel Boom

"Ik was telkens blij dat ik al op de bank mocht zitten en mijn wissel was dan ook bijzonder mooi meegenomen", zei hij na zijn invalbeurt van net geen vijf minuten. Het kwam dan ook onverwacht. "Ik zag Jimmy Hoffer opwarmen en ik dacht dat ik niet ging invallen. Toen ik het bordje met mijn nummer omhoog zag gaan? Top. Ik heb er echt van genoten!"

Volgend seizoen zoekt Vereeck andere oorden op. "Ik ga volgend jaar naar Rupel Boom, ik ben al uitgeschreven bij de club. Het is geen uitleenbeurt, maar ik kan nog steeds vlot wisselen tussen beide clubs. Via een witte kaart zou ik snel kunnen overschakelen."

"Ik was een van de jongens die na de bekendmaking van de samenwerking werden overgezet. Ik zie het zeker zitten", blikt de jongeling met veel vertrouwen vooruit naar volgend seizoen.

Beerschot \\ Rupel Boom
 
 
 
Reacties.