Ware metamorfose in Parijs? 'Meunier én Cavani moeten weg, Lukaku genoemd als toptarget'


Foto: © photonews 14 mei 2019 07:01

Kijk nog eens goed naar het elftal van Paris Saint-Germain. De Franse landskampioen zal naar volgend seizoen toe een ware metamorfose ondergaan. En jawel, er horen Rode Duivels bij het verhaal.

Volgens diverse Franse media kregen acht spelers te horen dat ze op zoek mogen - lees: moeten - naar een nieuwe club. Eén van hen: Thomas Meunier. 

En dat is toch wel verrassend nieuws. Meunier liet zich al meermaals ontvallen dat hij meer wil spelen, maar over het algemeen werd aangenomen dat PSG tevreden was over de Rode Duivel. 

Langs inkomende zijde is het ook Belgisch getint. Romelu Lukaku is opnieuw gesignaleerd op de transferlijst van de Franse hoofdstedelingen. De reden? Wel, ook Edinson Cavani - bij SSC Napoli spitsen ze de oren - mag weg.

Een overgang lijkt echter onwaarschijnlijk. Big Rom hoeft niet weg bij Manchester United en lijkt bij een transfer echter open te staan voor een enkeltje richting Italië.

Meunier, Cavani en zes anderen

Voor de volledigheid nog de andere zes namen die een verhuiswagen mogen bestellen: Christopher Nkunku, Stanley N'Soki, Eric-Maxim Choupo-Moting, Layvin Kurzawa, Moussa Diaby en Presnel Kimpembe.

Premier League \\ Ligue 1 \\ Manchester United \\ PSG
 
 
 
Reacties.