Geen afscheidsmatch voor Roef, laatste kans voor Harbaoui om doelpuntentotaal aan te dikken


Foto: © photonews 14 mei 2019 11:00

De voorlaatste wedstrijd van groep B in play-off 2 is de laatste thuiswedstrijd van Waasland-Beveren dit seizoen. Een ideaal moment voor de vertrekkers om afscheid te nemen van de club. Zulte Waregem gaat dan weer op zoek naar eerherstel na de verloren derby tegen Kortrijk.

Voor beide teams staat er niets meer op het spel, al heeft zowel Waasland-Beveren als Zulte Waregem nog redenen om met het mes tussen de tanden te spelen. De bezoekers hebben iets recht te zetten na de blamage tegen Kortrijk en voor Harbaoui is het de laatste kans om nog goals achter zijn naam te zetten.

Het is immers geen geheim dat de Tunesiër maar wat graag nog eens de Gouden Stier in ontvangst wil nemen. Een uitspraak over zijn rode kaart tegen Kortrijk is er nog niet, dus hij hoopt voor zijn schorsing het doelpuntentotaal  nog wat aan te dikken.

Voor Waasland-Beveren zou het weleens de laatste thuismatch (voor even toch) in 1A kunnen zijn. Alles hangt natuurlijk af van de uitspraak in het matchfixingdossier. Voor de vertrekkers is het ook een uitgelezen kans om afscheid te nemen van de club. Toch liet doelman Daby Roef weten dat hij past voor een uitzwaaiwedstrijd.

Selectie Waasland-Beveren:

Selectie Zulte Waregem:

Zulte Waregem \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.