BBC verrast vriend en vijand: "Dan gaat transfer van Hazard naar Real niet door"


Foto: © photonews 15 mei 2019 21:24

Eden Hazard en Real Madrid. Het wordt stilaan een soapserie. We zijn het er met z'n allen over eens dat de Rode Duivel naar Spanje zal verhuizen. Alhoewel, allemaal?

Bij de BBC willen ze de transfer pas geloven als de handtekeningen ook effectief gezet zijn. David Ornstein - de man heeft zijn strepen al verdiend in de Engelse voetbaljournalistiek - geeft tekst en uitleg.”

“Eden Hazard heeft z’n wens uitgesproken om naar Real Madrid te gaan en die club wil hem ook. Door het transferverbod zou het zomaar kunnen dat Chelsea FC weigert om hem te laten vertrekken.”

Gratis weg in 2020? Chelsea FC hoopt dat zijn prestaties zich terugbetalen - David Ornstein

Hazard gaat in dat geval zijn laatste contractjaar in. Met andere woorden: the Blues dreigen de Rode Duivel gratis te zien vertrekken in 2020. “Maar Chelsea hoopt dat zijn prestaties zich terugbetalen op het veld.”

Coutinho en/of Asensio

“Wat als beroep van Chelsea tegen het transferverbod gegrond blijkt? Dan zal Hazard vertrekken. Ze hebben met Philippe Coutinho zelfs al een vervanger op het oog. Al heb ik gehoord dat Chelsea ook Marco Asensio in de deal wil betrekken.”

Premier League \\ Primera Division \\ Chelsea \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.