Lombaerts laat in zijn kaarten kijken over de toekomst: "Hier begon ik vanaf min tien"


Foto: © photonews 15 mei 2019 07:33

Het is geen geheim dat KV Oostende graag verlost is van het zware contract van Nicolas Lombaerts. Toch kan hij nog een jaar bij de club blijven, maar ziet hij dat zelf wel zitten?

In een interview met Het Laatste Nieuws liet de voormalige Rode Duivel in zijn kaarten kijken. Wat er wel zo goed als zeker is, is dat het zijn laatste jaar wordt. "Daar ga ik op dit moment toch van uit, ja. Als het fysiek nog lukt, kan ik eventueel nog langer doorgaan. Bij Oostende of ergens anders", aldus Lombaerts.

"Al denk ik niet dat ze hier staan te springen om me nog iets aan te bieden. Twee jaar op rij was ik er niet gewenst in de voorbereiding. Ik begon niet vanaf nul, maar vanaf min tien. Ik zal het jaar per jaar bekijken, wat normaal is op mijn leeftijd", legde de 34-jarige centrale verdediger uit.

"Mocht ik deze zomer iets aantrekkelijks vinden, dan sta ik daar zeker voor open. Een mooie club in Griekenland of Turkije, bijvoorbeeld... Een warm land, een deftig niveau en niet onnoemelijk ver van België. 't Zou fantastisch zijn om mooi af te sluiten - of bij KVO of ergens anders", besloot hij.

KV Oostende
 
 
 
Reacties.