Boskamp ziet het niet meteen goedkomen bij Anderlecht: "In zijn binnenste lacht Yari iedereen uit, denk ik"


Foto: © photonews 16 mei 2019 11:08

Johan Boskamp ziet Anderlecht geen enkele kans maken vanavond tegen Genk. Zijn ex-ploeg zit diep in de miserie en het wordt niet makkelijk om daaruit te geraken. De analist had het trouwens voorspeld...

Hij had wel niet zien aankomen dat het zo slecht ging zijn. “Neen, dat had ik nooit, maar dan ook echt nooit verwacht. Tot de competitie twee maanden ver was, toen waren er al de eerste slechte voortekenen. Santini scoorde in het begin vaak, maar ik heb toen al gezegd dat hij geen spits voor Anderlecht is. Als je zoveel spelers bij Oostende en Kortrijk haalt, moet je niet verwachten dat je voor de titel meedoet", zegt hij in HBvL.

"En zo een Trebel is ook overroepen, werkelijk niet te geloven. Deze winter haalden ze vervolgens Bolasie. Toen dacht ik: Jongens, hebben jullie wel goed uit jullie doppen gekeken? Want Bolasie had nauwelijks gespeeld, die aankoop werd uit pure paniek gedaan. Een ventje van 17 jaar is er nu de topper. In zijn binnenste lacht hij al de rest uit, denk ik.”

Anderlecht gaat even nodig hebben om hiervan te herstellen, meent hij. "Tegen volgend seizoen? Geen denken aan. Of elke transfer zou er pal op moeten zijn. Maar dat zie ik niet gebeuren, hoor."

Anderlecht \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.