Lommel stelt nieuwe eigenaar voor die 2,6M in de club pompt

16 mei 2019 11:46

SK Lommel had al enige tijd een akkoord met Israëlische advocaat Udi Shochatovitch om de club over te nemen. Maar voor de overdracht plaats kon vinden moest men er eerst zeker van zijn dat Shochatovitch wel te vertrouwen is.

Men heeft klaarblijkelijk niets bezwarend gevonden tegen de Israëliër, want op woensdag 15 mei werd hij officieel voorgesteld door de club. Naast Shochatovitch is er nog een nieuwe investeerder: Rudi Vandeput. Die eerste pompt 2,6 miljoen euro in de club en die tweede wordt naast investeerder ook bestuurder.

Stadion

Op de cluwebsite werd de toekomstvisie uit de doeken gedaan. Zo wil Lommel zich spiegelen aan enkele aspecten van Manchester City, Racing Genk en FC Midtjylland. De club sprak ook over een stadiondossier. Er zijn twee opties: het huidige stadion renoveren of een nieuw bouwen aan de ring.

Ten slotte werd er ook aandacht besteed aan de jeugd. Lommel wil de bestaande jeugdopleiding uitbreiden en zal samenwerken met de Gambiaanse ploeg van Shochatovitch. Zo zullen er deze zomer twee Gambiaanse voetballers komen testen bij de Limburgse club.

Lommel SK
 
 
 
Reacties.