Buffon krijgt voorstel waardoor hij aan zijn 25ste profseizoen kan beginnen

16 mei 2019 18:04

Gianluigi Buffon is op zijn oude dag (41) -voor een voetballer toch- nog steeds op het allerhoogste niveau aan de slag. Dit jaar pakte hij de Franse titel met PSG en hij heeft ook al een aanbieding voor volgend seizoen op zak.

De Italiaanse doelman had het bij Sky Uno over zijn aanbieding. "Ik ben enorm blij dat PSG me een nieuw voorstel heeft gedaan", zei Gianluigi Buffon, die sinds de zomer van 2018 aan de slag is bij de Franse hoofdstedelingen.

Het contract van de 41-jarige sluitpost loopt weldra af, maar er is nog een optie om dat met een jaar te verlengen. Dat kan alleen als er wederzijdse toestemming is en die heeft PSG bij deze gegeven. Nu is Buffon aan zet.

"Ik heb een paar dagen nodig om alles op een rijtje te zetten en om te zien of het voor beide partijen een goede zaak is om door te gaan. Ik heb het goed in Parijs en tot dusver is het een buitengewone ervaring geweest", aldus Buffon.

Als Buffon zijn kribbel onder de nieuwe verbintenis zet dan wordt het volgend jaar zijn 25ste seizoen als profvoetballer.

Ligue 1 \\ PSG
 
 
 
Reacties.