Meeste belangstelling naar onthulling nieuw logo in slotmatch op het Kiel

18 mei 2019 11:00

Sportief staat er niet veel meer op het spel wanneer de laatste uit groep A van play-off 2 zaterdagavond de voorlaatste ontvangt. Voor de thuisploeg gebeurt het voornaamste in de rand van deze wedstrijd, met een naamswijziging en een nieuw logo voor Beerschot Wilrijk.

Zowel Beerschot Wilrijk als KV Oostende slepen zich naar het einde van het seizoen. De Mannekes verloren hun laatste twee partijen terwijl de kustboys al zes wedstrijden niet meer gewonnen hebben. KVO telt wel nog een puntje meer dan Beerschot Wilrijk en heeft genoeg aan een gelijkspel om niet de rode lantaarn te worden in deze poule. De ploeg van Stijn Vreven moet dan weer winnen om van de laatste plaats af te geraken.

Massa afwezigen

Wat niet helpt is dat beide teams nog een aantal spelers moet missen. Pietermaat, Vancamp, Noubissi en de afscheidnemende Van den Bergh liggen in de lappenmand. Daarnaast zijn De Mets, Maes en Brogno onzeker. Oostende komt al helemaal gehavend aan de aftrap. Lombaerts, Capon, Vandendriessche, Canesin, D'Haese, Boonen, Coopman en Guri ontbreken allemaal.

De uitkomst van deze wedstrijd zal sowieso slechts een voetnoot zijn dit seizoen. Toch zal het een belangrijke avond worden voor Beerschot Wilrijk. Het lijdt geen twijfel dat Wilrijk na zes jaar uit de naam gaat verdwijnen. Na afloop van de partij zal via het grote scherm het nieuwe logo van de club bekendgemaakt worden aan de supporters.

KV Oostende \\ KFCO Beerschot-Wilrijk
 
 
 
Reacties.