BREAKING! Ongelooflijk! Anderlecht haalt Kompany terug! "Ik word speler/manager van Anderlecht!"


Foto: © photonews 19 mei 2019 12:04

"The Prince is back!" Anderlecht heeft zonet de natte droom van elke Anderlecht-fan laten uitkomen. Vincent Kompany komt de club versterken als speler/manager. Wat dat inhoudt, zal straks bekendgemaakt worden!

Dit zijn de belangrijkste quotes uit zijn open brief!

"Ik kies ervoor te rebelleren tegen wat het einde zou moeten zijn. Ik kies ervoor dankbaar te zijn voor het verleden, maar blijf ambitieus en gedreven voor de toekomst. Voor de komende drie jaren zal ik de rol van speler-manager opnemen bij Anderlecht. Belgium's finest."

"Dit kan een verrassing worden, maar het is de meest passievolle en rationele beslissing die ik ooit genomen heb. Als voetballer ben ik geboren en opgegroeid bij Anderlecht. Ik speelde er vanaf mijn zesde. 34 nationale titels, er is geen betere."

"Ik stopte op het oefencentrum op mijn weg naar de Rode Duivels vorig jaar. Coucke en Verschueren vroegen mijn opinie over de moeilijke situatie waarin de club zat. Ik deelde mijn gedachten en luisterde naar hun visie: ambitieus, dapper en gedreven om weer de nummer 1 te worden. Ik bood mijn hulp aan als ze het nodig zouden hebben."

"Niet lang geleden kreeg ik telefoon en ze boden me verrassend de rol van speler-manager aan. Michael en Frank (Arnesen) legden me het tot in detail uit hoe het zou werken. Ze hadden het doordacht. De eigenaar, meneer Coucke, bood me zijn volle steun aan: tijd, budget, staf, faciliteiten..."

"Het bracht me aan het denken en ik heb de uitdaging aangenomen. Ik wil mijn kennis delen met de volgende paarse generaties. Tot binnenkort mauves! Love Vincent!"

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Manchester City
 
 
 
Reacties.