Emotionele Leko neemt afscheid van Jan Breydel: "Tot ziens" en "Wordt een van mijn mooiste herinneringen als coach"


Foto: © photonews 19 mei 2019 21:00

Ivan Leko praat maandag nog met het bestuur van Club Brugge, maar het lijkt nu al duidelijk: zijn verhaal bij blauw-zwart is geschreven. "Ik heb drie maanden tijd gehad om afscheid te nemen, ik zie jullie de volgende keer opnieuw."

Leko kreeg opnieuw de hele match lang veelvuldig applaus van de supporters, die ook een spandoek voor hem in petto hadden. Ook na de match wilden ze hem nog een ereronde gunnen in 'zijn' Jan Breydel. Het zorgde voor heel wat emoties bij de oefenmeester van blauw-zwart.

"Ik had altijd al een goed contact met de supporters toen ik hier speler was, als coach heb ik ook altijd alles gegeven en ik ben altijd eerlijk geweest. Dat hebben de fans ook graag gehad. Wat ze vandaag deden? Dat had ik niet verwacht. Dit zal een van de mooiste herinneringen zijn in mijn carrière als coach, ik wil hen dan ook enorm danken voor hun steun - ook vandaag weer aan de hele ploeg."

Twee jaar geleden werd er nog met mij gelachen

Maandag volgt er nog een gesprek met het bestuur, maar het afscheid lijkt dus al genomen. "Ik weet niet wat ik moet verwachten van dat gesprek met het bestuur, maar zoals ik ze heb leren kennen de voorbije twee jaar heb ik wel een vermoeden hoe het zal worden aangepakt."

"Ik wil hen ook meer dan danken voor de mooie jaren die ik hier kon hebben", aldus Leko. "Twee jaar geleden lachten de mensen met mij, ze dachten dat ik hier niet lang zou zijn als een coach met weinig ervaring. Toen hebben ze mij de kans gegeven en zijn ze in mij blijven geloven."

Antwerp \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.