Verschueren apetrots: "Vincent heeft ons al laten weten welke transfers hij nodig heeft"


Foto: © photonews 19 mei 2019 18:54

Michael Verschueren stond te pronken als een pauw voor de match tegen AA Gent. Met Vincent Kompany heeft hij de stunt van het jaar - nee van de eeuw - gerealiseerd. "Kompany zal idealiter alle matchen spelen!"

Veel tijd had Verschueren niet, want uiteraard wou iedereen wel wat van hem weten. De voorbije weken waren zenuwslopend, want Verschueren wou niet dat er iets uitlekte. "De deal is al drie weken rond. We hebben lang met Vincent gesproken en hij liet ons zijn visie weten. Na een halfuur heeft Frank (Arnesen) een vraag kunnen stellen. We hadden al snel door dat we op dezelfde golflengte zaten. We hebben het dan beklonken bij mij thuis."

Een ster van wereldklasse, dat hebben ze bij Anderlecht binnengehaald. Het besmeurde blazoen werd zo redelijk hard opgepoetst. Je zag het al in de Ghelamco Arena: voor de match was er vanuit het Anderlecht-vak enkel 'Kompany olé olé' te horen. De verwachtingen zijn hooggespannen, want de Rode Duivel krijgt heel veel te zeggen binnen de club.

Vincent heeft al laten weten wat hij nodig heeft

"Ja, hij wordt manager naar Engels model. Hij heeft ons al laten weten wat we nodig hebben om volgend seizoen beter te worden en Frank Arnesen en zijn team van scouts zijn hard bezig om die profielen te zoeken."

Want laat er geen twijfel over bestaan: "Vincent neemt een trainer met zich mee die tijdens de wedstrijden de tactische richtlijnen zal volgen. Maar hij is de baas, hij neemt de beslissingen en tekent het plan uit. Die T1? Dat zullen we de komende weken laten weten. Vincent zal er zelf meer uitleg bij geven."

De impact van Kompany gaat enorm zijn. Zelfs toen Anderlecht op achterstand kwam in Gent bleven de fans van paars-wit 'Kompany' schreeuwen. Hij wordt niet voor niets de bestbetaalde speler ooit. "Dat hadden we ook nodig. Een wereldster! En ja, we zullen hem wel het budget geven dat hij nodig heeft."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Manchester City
 
 
 
Reacties.