Rode Duivels bevestigen transfer: "Als zo'n club komt, heb je geen extra motivatie nodig"

19 mei 2019 09:01

Thorgan Hazard sloot het seizoen af tegen de ploeg waar hij volgend seizoen speelt. Daar hoeven we nu niet meer aan te twijfelen na de uitspraken van zowel Hazard als Axel Witsel na de wedstrijd Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund.

“Witsel is iemand met wie ik regelmatig praat”, vertelde Witsel voor de camera’s van Eleven Sports. “Volgend seizoen zal hij er ook zijn om me te helpen, dus des te beter. Of hij me aangemoedigd heeft om te komen? Nee, dat had ik niet nodig. Als een club zoals Dortmund komt, is de motivatie er vanzelf. Het is goed dat er iemand is die ik ken daar, al ken ik nog wel anderen. Ik hoop dat mijn integratie goed zal verlopen.”

Witsel is ook tevreden dat hij er een maatje bijkrijgt. “Ik heb simpelweg tegen Thorgan gezegd dat onze speelstijl hem wel ligt. Ik ben zeker dat hij ook andere aanbiedingen had, maar ik heb hem gezegd dat hij de competitie al kent. Hij speelt hier al jaren en iedereen kent hem. Ik heb hem gezegd: haast je maar, want we hebben je nodig.”

Johan Walckiers

Bundesliga \\ Borussia Dortmund \\ Bor. Mönchengladbach
 
 
Reacties.