Guardiola sluit al één zomertransfer uit: "Hij gaat niet naar ons komen"

19 mei 2019 08:41

Manchester City heeft gisterenavond de FA Cup gewonnen. Ze maakten gehakt van middenmotor Watford. Het werd 6-0. Toch wil Manchester City in de zomer nog extra sterren binnen halen. Eén speler die in verband werd gebracht met Manchester City, komt alvast niet.

Antoine Griezmann heeft enkele indrukwekkende seizoenen gespeeld bij Atlético Madrid en gaf eerder deze week aan dat hij niet geïnteresseerd is in een extra seizoen bij de topclub uit Spanje. FC Barcelona werd al genoemd als toekomstige club van Griezmann. 

Ook Manchester City werd genoemd, maar volgens Guardiola gaan ze niet strijden om de handtekening van de Fransman. "Geen zorgen Barcelona, wij gaan Griezmann niet binnenhalen", aldus Guardiola net voor de finale van de FA Cup. 

Te duur

Volgens Guardiola is Griezmann te duur en kan Manchester City hem niet betalen deze zomer. De 28-jarige Fransman heeft een "release clause" van 120 miljoen euro in zijn contract. FC Barcelona lijkt dus niet veel tegenstand te hebben om Griezmann binnen te halen.

Nils Wens

La Liga \\ Manchester City \\ Atlético Madrid \\ Watford \\ Levante
 
 
Reacties.