Vincent Kompany weet nog niet wat hij volgend seizoen gaat doen: "Vandaag wordt er gepraat over mijn toekomst"

19 mei 2019 08:24

Manchester City won gisteren met sprekend gemak van Watford. Het werd 6-0 in de finale van de FA Cup. Vincent Kompany startte in de basis en na de wedstrijd werden er weer veel vragen gesteld over zijn toekomst.

Daar wilde Kompany nog niks over kwijt. Volgens hem wordt er vandaag verder gepraat met Manchester City. "Ik wilde eerst vieren, omdat we opnieuw een prijs hebben gepakt. Ik wilde er eerst nog is over slapen na onze bekeroverwinning en vandaag hoop ik dat er gepraat wordt."

Vincent Kompany kan het nog altijd niet geloven dat Manchester City zo succesvol is geworden. "Toen ik hier aankwam leek het er niet op dat we ooit een prijs gingen pakken. Nu staat de teller al op twaalf prijzen. Ik ben enorm gelukkig."

De Bruyne

Wie uitstekend was ingevallen gisteren, is Kevin De Bruyne. De Belg was goed voor één doelpunt en twee assists. "Vooral onze tweede helft was fantastisch. We hebben een laatste keer alles gegeven en er echt van genoten."

De Bruyne kijkt terug op een moeilijk seizoen, mede door enkele blessures. "Het was zwaar, maar het is een eer dat ik er mocht bij zijn in deze laatste twee wedstrijden. Ik ben blij dat ik mij nog heb kunnen tonen."

Nils Wens

Manchester City \\ Watford
 
 
Reacties.