Jens Naessens vertrekt in het Kuipje maar sluit één optie alvast uit: "Twee ploegen met concrete interesse"

20 mei 2019 19:33

Westerlo ging zaterdagavond na een ommekeer in het slot nog met 2-1 onderuit op het veld van STVV. Voor aanvaller Jens Naessens was het zijn laatste match in het shirt van de Kemphanen. Hij vertrekt, maar niét naar eerste amateur.

"Het was niet eenvoudig", vertelde Naessens. "We moesten veel achter de bal lopen met allemaal jongens die niet op elkaar ingespeeld waren. Dat ik de 0-2 aan de voet had? Ik zat al door mijn beste krachten heen en ik kraakte mijn schot. Ik voelde even mijn benen niet meer", kon er toch een glimlach van af. 

Naessens zal de komende weken normaal gezien vertrekken in het Kuipje. "De kans is heel groot dat ik vertrek. Het zal de komende weken wel duidelijk worden naar waar", vertelt de ex-speler van Zulte Waregem, Antwerp en KV Mechelen. "Er is een tijd van komen en gaan. Ik heb hier een leuke periode gehad en mijn steentje bijgedragen aan de successen."

Deinze uitgesloten

De 28-jarige spits onderhandelt met twee Belgische profclubs. Van een transfer naar Deinze, waar het voor Naessens allemaal begon, is dus niets aan. "Deinze is een speciale club voor mij omdat ik er begonnen ben met voetballen."

"Maar een transfer is totaal nog niet aan de orde. Dat is nog veel te vroeg. Er zijn twee ploegen uit 1A en 1B met concrete interesse die mij graag willen, maar Deinze is het dus niet", besluit Naessens. 

Westerlo
 
 
 
Reacties.