Preud'homme:  "We konden nooit concurreren met Racing Genk en Standard"


Foto: © photonews 20 mei 2019 12:54

Michel Preud'homme was opgetogen dat Standard het seizoen afsloot op de derde plek. Hij wist naar eigen zeggen al lang dat die derde plaats het hoogst haalbare was.

“Het was een stresserende avond”, vertelde Preud’homme na de 0-0 tegen Genk. “Ik dacht even dat het nog mis zou gaan toen we hoorden dat Antwerp op voorsprong stond, maar gelukkig heeft Club Brugge de situatie nog omgekeerd.”

Club Brugge stond na tachtig minuten wel nog op achterstand tegen Antwerp. Preud’homme gooide dan ook een extra spits in de strijd. “Natuurlijk wisten we wat Antwerp aan het doen was. Wie beweert dat hij in zo’n situatie niet naar de score van de andere wedstrijd kijkt, liegt.”  

“We konden dit seizoen niet op tegen Racing Genk en Club Brugge. We hebben het wel geprobeerd en speelden bij vlagen echt het voetbal dat ik wil zien. We hebben misschien iets te wisselvallig gepresteerd”, besefte Preud’homme.

“Over het hele seizoen bekeken vind ik dat we de derde plaats verdienen. In de play-offs hebben we ook twee punten extra gepakt tegen de vijf andere clubs in vergelijking met de reguliere competitie.”

KRC Genk \\ Standard
 
 
 
Reacties.