Bij Dortmund maken ze er werk van: afronding van komst Hazard slechts formaliteit en andere toptransfers in zicht

20 mei 2019 12:01

Bij Borussia Dortmund grepen ze nipt naast de titel en volgend seizoen moet het wel bingo zijn. Daarom zijn de Borussen van plan om Thorgan Hazard aan te trekken. De droomtransfer van de Rode Duivel is zo goed als in kannen en kruiken. En er is nog mooi volk op komst naar Dortmund.

Andere Duitse media hadden al laten weten dat de overstap van Hazard van Mönchengladbach naar Dortmund een kwestie van tijd is. Nu laat Süddeutsche Zeitung weten dat de officiële aankondiging er wel eens heel snel zou kunnen komen. Hazard mag dus op beide oren slapen.

Hazard moet trio vormen met Duitse internationals

Het broertje van de aanvoerder van de Rode Duivels is zeker niet de enige versterking die Dortmund op het oog heeft. Net als bij Hazard is ook een overeenkomst over het aantrekken van Nicolas Schulz bijzonder dichtbij. De Duitse vicekampioen heeft naar verluidt 25 miljoen euro veil voor de international.

Alsof dat nog niet genoeg is wil de ploeg van trainer Fabre ook nog Julian Brandt inlijven. De offensieve middenvelder staat momenteel nog op de loonlijst van Bayer Leverkusen en schemert met interesse van Atletico Madrid en Juventus. Ook een transfer binnen zijn eigen land behoort dus tot de mogelijkheden. Brandt moet net als Schulz 25 miljoen kosten.

Kevin Vanbuggenhout

Bundesliga \\ Borussia Dortmund \\ Bor. Mönchengladbach
 
 
Reacties.